Αναζήτηση προσωπικού επιστάτης / μάνατζερ για εργασία σε φιλανθρωπική οργάνωση

Οι ιδρυτές και ιδιοκτήτες ενός κτήματος στη Σύρο αναζητούν ένα ζευγάρι επιστάτη/μάνατζερ για εργασία πλήρους απασχόλησης προκειμένου να αναλάβει την καθημερινή λειτουργία του καταφυγίου τους για γάτες.

Η εργασία ξεκινάει τέλη Φεβρουαρίου με 1η Μαρτίου.

Το Καταφύγιο παρέχει ένα μπανγκαλόου ενός υπνοδωματίου, με όμορφο κήπο, κουζίνα, αίθριο, καθιστικό ντους/μπάνιο. Επίσης, περιλαμβάνει ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, χρήση αυτοκινήτου (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων καυσίμων για να κάνει τα ψώνια και για να επισκέπτεται κτηνιάτρους) συν έναν μισθό ανάλογο του μισθού ενός δασκάλου σχολείου.

Πρόκειται για μια θέση πλήρους απασχόλησης που απαιτεί να υπάρχει πάντα ένα από τα δύο άτομα στο χώρο σε συνεχόμενο διάστημα 12 ωρών – υπάρχει η δυνατότητα να παρέχεται εθελοντική κάλυψη κατά τη διάρκεια των διακοπών (3-4 εβδομάδες το χρόνο).

Εάν ενδιαφέρεστε και θέλετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τους ιδρυτές της φιλανθρωπικής οργάνωσης στο παρακάτω email αναφέροντας λίγα λόγια για την εμπειρία σας στη φροντίδα των γατών και στον τομέα της φιλοξενίας:

richardabowell@gmail.com